PRELUARE DETECTIVUL DE PRESĂ ȘOC – FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Înmormântare pe GRĂNICERILOR în Baia Mare cu peste 100 de persoane, una lângă cealaltă. JANDARMERIA privește neputincioasă pentru că la eveniment sunt CAPI ai lumii INTERLOPE rrome

0
691

Mai multe fotografii au ajuns la redacția Detectivului de presă ȘOC! cu mesajul că peste 100 de persoane, adunate buluc, participă la o înmormântare pe strada Grănicerilor la numărul 116.

Din fotografii se poate constata destul de ușor numărul de persoane de la înmormântare care nu respectă normele sanitare, de distanțare socială și care nu poartă măști.

La solicitarea ziarului, CJSU Maramureș a dispus verificări iar jandarmii au ajuns la fața locului. Deocamdată stau și privesc neputincioși. Numărul mare de participanți i-a speriat pe oamenii legii mai ales că printre ei se află capi ai lumii interlope din etnia romă.

ACTUALIZARE: Cititorii site-ului nostru ne-au trimis imagini video înregistrate după ce au sosit echipajele de poliție. Oamenii au fost pur și simplu împrăștiați, s-au urcat în mașini și au plecat. Imaginile video filmate de cititorii noștri sunt elocvente.

Sursa: www.detectivuldepresășoc.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.