EXCLUSIV: Focare COVID-19 în liga a II-a. FOTBAL COMUNA RECEA NU ARE jucători depistați pozitiv (OFICIAL)

0
1427

În sfârșit avem confirmarea OFICIALĂ. La Fotbal Club Recea NU AVEM NICIUN CAZ CONFIRMAT DE COVID-19.

”Joi am fost la testare iar vineri am primit pentru 4 jucători de la noi și pentru patru de la Șomcuta Mare rezultate neconcludente. S-a repetat testarea iar astăzi am primit rezultatele: NEGATIV. Mai așteptăm un singur rezultat la un jucător. Ceilalți toți sunt negativi” ne-a declarat în exclusivitate Vasile Bumba, delegat Fotbal Comuna Recea

Știrea inițială

Etapa a 7-a a Ligii 2 a fost ciuntită din cauza cazurilor de COVID-19 depistate în ultima perioadă la mai multe echipe. Trei meciuri au fost amânate fiindcă ASU Poli, Aerostar Bacău și FC Csikszereda au fost în imposibilitatea de a juca. 5 jucători pozitivi au anunțat și cei de la Rapid București.

Astfel, meciuri programate în acest moment să aibă loc sâmbătă și luni sunt cele de la Slobozia, București (Metaloglobus), Chiajna, Drobeta Turnu Severin și Turnu Măgurele. Fotbal Comuna Recea stă în această rundă.

Cu toate acestea, surse din rândul oficialităților ne-au declarat că situația nu este tocmai roz la formația maramureșeană.

Au venit rezultatele de la ultima testare a lotului de jucători dar și a staff-ului tehnic! ȘI AU FOST POZITIVE.

Aceleași surse susțin că virusul a ajuns tocmai de la echipa de handbal Minaur Baia Mare, prin intermediul unei persoane care a fost bolnavă și care a venit să dea o mână de ajutor staff-ului medical de la Recea. Aceleași surse spun că 5 jucători ar fi fost depistați pozitiv. Menționăm că informațiile nu ne-au fost confirmate oficial.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.