EXCLUSIV: Focar COVID-19 la URBIS BAIA MARE. Fost director de la Apele Române şi judecător de la Judecătoria Baia Mare, confirmaţi pozitiv (ACTUALIZARE)

0
1943

Informații noi ne-au sosit PE SURSE despre persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Bineînțeles, că oficial NU S-A SPUS NIMIC despre ceea ce vă vom prezenta în cele ce urmează.

Pentru început să spunem că în Maramureș s-a înregistrat un plus de 50 de oameni confirmați pozitiv (2.316 în județ de la începutul pandemiei) cu COVID-19, dar și două persoane care au decedat (numărul deceselor în județ a ajuns la 121). Totodată precizăm și faptul că CJSU Maramureș a confirmat știrea noastră de ieri pe care v-am prezentat-o în premieră în care 9 jucători de fotbal de la formația Minaur Baia Mare au fost confirmați pozitiv. Totodată, am fost anunțați că un cadru didactic de la Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” din Baia Mare și unul de la Școala Gimnazială ”Alexandru Ivasiuc” Baia Mare au fost confirmați pozitiv.

Trecem mai departe și vă spunem ce NU NI S-A COMUNICAT ÎNCĂ OFICIAL.

Spre exemplu, fostul director de la Apele Române Maramureș, actualmente angajat la DGASPC, Maramureș a fost confirmat pozitiv.

Trecem mai departe la societatea URBIS Baia Mare. Acolo, o dispeceră și soțul acesteia – șofer de autobuz, au fost confirmați pozitiv COVID-19. Sursele noastre susțin că femeia este internată la spital iar soțul este asimptomatic.

Trebuie să mai precizăm și faptul că în cursul serii de ieri (6 octombrie 2020) jurnaliștii Antena 3 au anunțat că azi la ora 13 vom avea peste 2.600 cazuri noi și peste 80 de decese. Imediat Grupul de Comunicare Strategică a ieșit public și a dezmințit știrea, catalogând-o ca INFORMAȚIE FALSĂ! Câte cazuri noi a avut România astăzi? 2.958 și 82 de decese! AȘTEPTĂM SCUZE PUBLICE DIN PARTEA GRUPULUI DE COMUNICARE STRATEGICĂ pentru că am fost catalogați ca MINCINOȘI. În caz contrar, site-urile noastre vor publica toate informațiile furnizate de acest grup sub semnătura de GRUPUL DE DEZINFORMARE PUBLICĂ.

Actualizare

În data de 07.10.2020, conducerea Tribunalului Maramureş a fost notificată telefonic cu privire la faptul că un judecător din cadrul Judecătoriei Baia Mare a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-Cov2.
Ca urmare, la ora 16.00, sediul Palatului Justiției a fost dezinfectat prin intermediul unei firme specializate. De asemenea, au fost dispuse toate măsurile necesare în vederea continuării activităţii în condiţii de siguranţă, conducerea Tribunalului fiind în contact permanent cu Direcţia de Sănătate Publică Maramureş.
Reamintim în acest context importanţa respectării regulilor de igienă personală precum şi a măsurilor de distanţare socială.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.