Avocatul Piperea: „Trăim într-un Stat milițienesc condus de impostori și nepricepuți”

0
150

Avocatul Gheorghe Piperea consideră că trăim într-un „stat milițienesc”, după ce au fost „rezolvate” toate problemele de trafic de droguri, corupție etc., a venit timpul ca „dictatura medicală” să-și înfiltreze „aparatul de represiune” în rândurile populației. Evident, sub acoperire.

Polițiști în civil vor efectua controale și-i vor amenda pe cei care nu respectă regulile anti-COVID-19. Decizia a fost luată la nivel guvernamental pe motiv că s-a constatat că anumite grupuri se conformează regulilor doar în prezența forțelor de ordine. Potrivit unor surse guvernamentale, în aceste operațiuni vor fi mobilizați 20% dintre polițiști. În același scop, s-a decis înființarea unui telverde la care poate fi sesizată de către cetățeni nerespectarea măsurilor sanitare.

„Aparatul de represiune al dictaturii medicale va fi înfiltrat în rândurile populației, sub acoperire, pentru a vedea dacă se respectă regulile sfinte ale prevenției răspândirii covid (masca, distanțarea, interdicția nunților prea populate, a dansului, a procesiunilor sau pelerinajelor religioase, a sărbătorilor de iarnă și a târgurilor de Crăciun – și ce or mai inventa inteligentele noastre autorități).

Unul din cinci polițiști va fi utilizat pentru a spiona cetățenii, care, la rândul lor, se vor spiona și da in gât reciproc, cu consecința că vor fi băgați în dubă copii de 15 ani, babe, moși și indivizi neatenți care poartă masca incorect pe bicicletă, la jogging sau în mașina proprie. S-au rezolvat treburile cu interlopii – au fost de ajuns câteva săptămâni în care ministrul Vela a stat fix cu ochi pe ei. Nu mai e nevoie de polițiști sub acoperire pentru combaterea traficului de droguri, persoane și arme, nici de polițiști pricepuți care să îi dibuie pe distrugatorii pădurilor și pe poluatorii cu deșeuri și reziduuri industriale. Nu mai e nevoie de polițiști nici pentru combaterea corupției – odată cu trimiterea în judecată a dosarului Unifarm (unde au fost doi țapi ispășitori, fiind protejati toți cei din lanțul decizional de deasupra ex-directorului Unifarm) lupta anti-corupție a înfrânt.

Spre nelămurirea americanilor de la Departamentul de Stat și de la Washington Post, corupția care a înflorit in pandemie mai ceva ca în Botswana s-a șters cu buretele în raportul MCV de săptămâna trecută. Ce ne trebuia acum era fix asta: să se bage polițistul în civil printre noi, la frizerie, la masă la cantină (că restaurantele se închid din nou), în autobuz, în metrou, la cumpărături, în instituțiile publice, ca să ne ia de guler și să ne dea pe mâna noilor comisari sovietici de la dsp. Și să ne dăm în gât reciproc. Nu sună deloc cunoscut, nu-i așa? Pe vremea comuniștilor, unu din zece inși erau, mai mult sau mai puțin, turnători sau colaboratori ai securității.

Iar cutuma era ca, în spații publice sau la evenimentele din spațiile închise să nu se vorbească decât cu perdea și în șopârle stilistice despre hibele comunismului, pentru că nu se știa de unde ar putea apărea acoperiții …

Să spun că ne-am întors în timp ar fi prea puțin – de fapt, înainte de Revoluție, lucrurile astea devenisera o obișnuință, fantoma miliției și stafia securității nu mai erau chiar atât de înspăimântătoare. Acum e mult mai grav – 9 români din zece cred că o s-o pățească pentru că ceilalți nu poartă masca. Acum, un român din trei consideră că Trump e nebun, că joacă teatru atunci când ne spune să nu ne fie frică de covid și să nu ne lăsăm viețile să fie dominate de această frică. Da’ ce spun eu – un român din doi este un mega-expert în geo-politică și în democrația americană, suficient cât să ne asigure că, dacă sute de milioane de americani îl cred pe Trump, este pentru că ăia sunt niște proști sau măcar niște inadaptați. Dacă spun că trăim într-un Stat milițienesc condus orbecăind de impostori și nepricepuți o să spuneti că… (a se completa de fiecare, după caz)”, scrie Piperea pe Facebook.

Articol preluat integral de pe eMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.