FOTO/VIDEO: TRAGEDIE LA SIGHET: L-A CONFUNDAT CU UN MISTREȚ – Bărbat împușcat mortal la o partidă ilegală de vânătoare

0
4256

În zona Sighet, “La Lopeți”, s-a petrecut un grav incident: un barbat de 71 de ani care era la o partida de vanatoare a fost impuscat, are două plagi, este instabil si cu semne vitale precare.

Accesul la accidentat, pe o porțiune de mai bine de 3 km si jumatate se poate face doar cu autoutilitare 4×4.

Echipajele de prim raspuns al SPJ Salvamont Maramures se deplaseaza in zona mentionata. In zona s-a deplasat şi un echipaj de la Ambulanța Sighetu Marmației.
Avand in vedere situatia accidentatului comunicata de apelant s-a solicitat sprijin aero de la baza Tg Mures.

ACTUALIZARE

Salvatorii montani au ajuns impreuna cu echipajul de la Ambulanta Sighetu Marmației si cu echipajul de la Politia Sighetu Marmației la victima la ora 08.40. Din pacate victima prezenta leziuni si plagi incompatibile cu viata fiind găsită decedată. Dupa protocolul care se instituie in astfel de cazuri, salvatorii montani vor proceda la extragerea si transportul victimei pana la echipajul IML dupa care se vor retrage in baza Salvamont.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 05 octombrie, ora 07.25, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat de către un bărbat de 66 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla la vânătoare si-a împușcat accidental colegul, in vârstă de 71 de ani.

Din păcate în urma leziunilor suferite victima a decedat.

Din verificările efectuate până în acest moment, polițiștii au constatat faptul că cei doi bărbați se aflau la vânătoare în locul numit “La Lopeți” din municipiul Sighetu Marmației, fără a deține autorizație în acest sens.

Bărbatul de 66 de ani este deținător legal de arme și muniții de vânătoare.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.