MÂINE CAD CAPETE ÎN PSD: MARCEL CIOLACU îl vrea pe Gabriel Zetea în fruntea PSD Maramureș deși a pierdut șefia Consiliului Județean

0
4827

Pe lista neagră se regăsesc nume grele din partid precum Marian Oprișan, președinte PSD Vrancea, Ioan Mang, președinte PSD Bihor sau Ioan Darzu, șeful PSD Alba. 

Sunt vizați președinții de organizații județene, care au candidat și pentru o funcție de președinte al Consiliului Județean și au pierdut acestă bătălie. Actuala conducere PSD nu vrea însă schimbarea tuturor celor care au pierdut acestă bătălie electorală, ci doar a celor care au intrat în conflict în ultima perioadă cu conducerea Partidului Social Democrat.

Cine ar putea pleca din PSD, după eșecul de la locale  

Printre aceștia se află Marian Oprișan, președinte PSD Vrancea, cel care nu a avut niciodată o relație foarte bună cu Marcel Ciolacu. Sunt și alți președinți de organizații județene care au candidat pentru funcție și au pierdut însă Marcel Ciolacu nu își dorește schimbarea acestora.

Nume în acest sens sunt  Felix Stroe, președinte PSD Constanța, care a pierdut bătalia de la Consiliu Județean, sau Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș. Cei doi sunt apropiați a lui Ciolacu și nu și-ar dori schimbarea acestora din funcții.

Vom vedea care vor fi criteriile pe care le vor stabili social democrații mâine, la prima ședința convocată după alegerile locale. Se așteaptă a fi o ședință tensionată. (Sursa: Antena 3.ro)

Vă reamintim că într-o postare, Gabriel Valer Zetea anunţă că a fost testat pozitiv. CJSU Maramureș confirmă, dar ne minte în față prin purtătorul de cuvânt.

“Dragi prieteni, în urmă cu puțin timp am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. După ce un coleg de partid a fost confirmat pozitiv, cu două zile în urmă, am ales să mă izolez și să mă testez. Fiind optimist de felul meu vă anunț că pentru câteva zile ”rămân pozitiv”.

Ceilalți colegi, membri de partid care s-au testat sunt negativi, iar sediul partidului a fost dezinfectat imediat. Nu prezint simptome, așa că rămân izolat la domiciliu și încep procesul de recuperare. Vă îndemn să respectați, în continuare, toate măsurile de protecție și de distanțare.

Să fim sănătoși! Mergem mai departe și sunt convins vom ieși mai întăriți și din această provocare!”.

ACTUALIZARE CJSU Maramureș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea infectării cu virusul SARS-CoV-2 a președintelui în funcție al Consiliului Județean Maramureș.

Acesta a purtat mască de protecție și a respectat măsurile și normele sanitare stabilite de specialiști (o minciună gogonată marcat CJSU Maramureș și DSP Maramureș. La alegerile locale NU A PURTAT MASCĂ – în multe dintre vizitele electorale din județ, n.r.). El este asimptomatic și a rămas izolat la domiciliu. Direcția de Sănătate Publică a dispus efectuarea dezinfecției sediului de partid.

De asemenea, colegii de partid au fost testați, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative.

Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2020/10/02/gabriel-zetea-a-fost-confirmat-pozitiv-cu-covid-19-cjsu-maramure-i-dsp-maramure-confirma-dar-ne-mint-in-mod-oficial/

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.