EXCLUSIV SURSE: FOTO/VIDEO – Cum au evadat ucrainenii din arestul IPJ Maramureș de sub nasul polițiștilor care ar fi dormit

0
3349

Informaţii senzaţionale ne parvin din rândul poliţiştilor maramureşeni, despre modul în care doi tineri din Ucraina arestaţi preventiv au reuşit să dispară din arestul Poliţiei Maramureş.

Sursele noastre susţin că aceştia au evadat pe geamul de la baie undeva după miezul nopţii în timp ce poliţiştii dormeau duşi. Şi-au dat seama de evadare abia dimineaţa în jurul orei 5.00 când au mers în celula în care se aflau amândoi pentru a-i duce la Cluj la recursul intentat de ucraineni împotriva măsurii arestării preventive.

Precizăm că cei doi au ajuns în arestul IPJ după ce în data de 18 septembrie au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Sarasău, alături de un al treilea tânăr, care nu i-a însoţit la evadare, fiindcă se afla în altă celulă.

Publiée par Vasile N. Dale sur Mercredi 30 septembre 2020

Unde au putut ajunge ei în cinci ore de când au dispărut? Poate chiar în Ucraina? Rămâne un mister cum şi cu ce au putut disloca (tăia) gratiile de la baia arestului IPJ.

UPDATE: Ultimele informații sosite pe adresa noastră susțin că aceștia ar fi smuls efectiv gratiile.

200 de echipaje ale structurilor Ministerului de Interne răscolesc întreg județul în căutarea evadaților.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.