FOTO/VIDEO – FOTBAL: Recea face istorie în Liga 2 și învinge Rapid București. Organizatorul este anchetat de poliție

0
744

ACS Comuna Recea și Rapid s-au duelat în etapa a 5-a din Liga 2, iar gazdele au câștigat cu 2-1.

Deși prezența fanilor pe stadioanele din România este interzisă, aproximativ 100 de persoane se aflau în tribuna arenei din Recea.

Potrivit protocolului FRF, în zona 2, tribuna stadionului, au voie 130 de persoane, dar toate trebuie să fie implicate în organizarea meciului, angajați ai cluburilor sau să fie reprezentați media, FRF, LPF. În tribune au putut fi văzuţi însă şi destui minori, şi oameni care mai degrabă păreau spectatori obişnuiţi, nicidecum personal care se ocupă de organizare. Mai mult, mai nimeni n-avea mască de protecţie!

În plus, câteva sute de fani s-au îngrămădit în afara stadionului, urmărind partida prin gardul de lângă stadion, fără să respecte regulile de distanțare impuse.

„Nu am timp să vorbesc! Nu știu despre ce e vorba”, a declarat Felix Grigore, directorul departamentului de competiții din cadrul FRF, pentru GSP.ro.

Potrivit surselor noastre, organizatorul respectiv ACS Comuna Recea, este anchetat în privinţa spectatorilor.

Sursa gsp.ro.

Bucuria celor ”din staff-ului” ACS Recea prezenți în tribune

ACS Recea – Rapid Bucuresti 2-1Gazdele marcheaza din penalty si trec in avantaj

Publiée par Vasile N. Dale sur Samedi 26 septembre 2020

Lovitură de la 11 metri ratată de Bota la scorul de 0-0

Publiée par Vasile N. Dale sur Samedi 26 septembre 2020

Stadion: Recea Central (Recea – Maramureş);
Arbitru: Rareș George Vidican (Satu Mare); Asistenți: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare) și Marius Bălan (Dej); Rezervă: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba); Observatori: Teodora Albon (Cluj-Napoca) și Daniel Sabou (Zalău).

Fotbal Comuna Recea: Bota (cpt.) – Jucan, Oiță, Bakmaz, R. Ispas – Akhmatov, Micaș – Luboya, Brata, Mărieș – M. Coman
Rezerve: Răilean – Andr. Lung, Potcoavă, M. Urs, Dav. Simion, Szecui, Fl. Cordoș, R. Rus, Balha
Antrenor: Nicolae Constantin

Rapid: Drăghia – I. Voicu (cpt.), R. Crișan, Bg. Manole, Goge – Sefer, R. Costin, Pănoiu – Drăghiceanu, Al. Pop, Hlistei
Rezerve: Al. Tătaru – Mocioacă, Finica, Jorza, R. Ilie, Fica, Țâră, Al. Dulca
Antrenor: Adrian Iencsi.

Adrian Iencsi: ”Sunt momente dificile și trebuie să revenim mult mai puternici” 

Adrian Iencsi a declarat că a încercat să îi țină motivați pe jucători la pauză, dar acest lucru nu s-a reflectat și în jocul echipei. Fotbal Comuna Recea a dominat repriza a doua și a obținut primele trei puncte din acest sezon.

”Când pierzi, doare. Știam că o să avem o partidă grea, i-am avertizat pe băieți. Nu știu dacă suficient, dar am pregătit toată săptămâna această partidă, știam că o să întâlnim o echipă determinată. O echipă mică, dar foarte muncitoare. Cert e că băieții s-au dedicat, au încercat. Vremea ne-a pus și ea piedică. Nu am reușit să ținem piept, nu am reușit să punem probleme, mai ales după ce am deschis scorul. În repriza a doua am intrat un pic moi, cu toate că la pauză i-am avertizat. E un rezultat care ne doare foarte tare. Sunt foarte afectați jucătorii. Sunt momente dificile și trebuie să revenim mult mai puternici”, a declarat Adrian Iencsi pentru FC Rapid 1923, scrie www.liga2.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.