VIDEO – Bătaie pe strada Grănicerilor din Baia Mare. S-ar fi folosit și săbii. 5 combatanți identificați de poliție (actualizare)

1
1728

Un scandal a izbucnit în această noapte pe strada Grănicerilor din municipiul Baia Mare. Conform unor martori care locuiesc în zonă între mai mulți tineri ar fi pornit o bătaie în fața unui magazin de pe strada amintită. Aceștia susțin că unii dintre cei implicați s-ar fi folosit de săbii pentru a-și intimida ”adversarii”.

Locatarii din blocuri au sunat la 112 și au cerut ajutorul poliție. În doar câteva minute, un echipaj al Poliției a sosit la fața locului. Doar că bătăușii ar fi fugit, dispărând în noapte. Apoi alte trei echipaje ale poliției și jandarmeriei și-au făcut apariția în zonă.

”Din primele informații rezultă faptul că a fost vorba despre un conflict stradal spontan în care au fost implicate câteva persoane. Se efectuează verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale” au transmis polițiștii băimăreni prin biroul de presă al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Cu privire la evenimentul din această seară de pe strada Grănicerilor au fost identificate cinci persoane și s-a întocmit dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

foto/video: JurnalMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Specimenele astea nu pot fi linistite decat cu Zyklon-B. Si rugam politia sa ii lase sa se macelareasca intre ei pana la ultimul. E singura sansa de a scapa definitiv de ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.