CSM Știința Baia Mare este campioana României la rugby!

0
339

Finala SuperLigii CEC Bank ediția 2019-2020 de rugby s-a jucat în această după-amiază pe stadionul „Noua” din Brașov, între RCM Timișoara și Știința Baia Mare, echipele care au dominat sportul cu balonul oval în ultimii ani.

La capătul unui joc aspru, disputat sub semnul echilibrului, Baia Mare a reușit să se impună cu scorul de 23-14, (10-10), punând capăt unei serii negre de cinci înfrângeri în fața bănățenilor, consemnate în tot atâtea finale.

Este al șaptelea titlu câștigat de băimăreni, după ce au mai fost campioni în 1990, 2009, 2010, 2011, 2014 și 2019, al doilea consecutiv.

Cu această finală, cele două echipe consfințesc dominația categorică a provinciei asupra Capitalei, Baia Mare și Timișoara adjudecându-și toate titlurile din 2009 până astăzi, șase finale din cele nouă din istoria SuperLigii jucându-se între cele două grupări!

Felicitări jucătorilor și conducerii tehnice pentru modul profesionist în care au știut să gestioneze perioada grea în care s-a desfășurat competiția numărul unu din rugby-ul intern, reușind să se impună în finală.

Remarcabilă contribuția conducerii administrative, a sponsorilor și finanțatorilor, care s-au îngrijit ca echipa să aibă cele mai bune condiții de pregătire.

Felicitări Baia Mare pentru acest succes deosebit, care menține Maramureșul în elita sportului românesc!

Grigore Ciascai

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.