EXCLUSIV: FOCAR COVID-19 LA SPITALUL DE RECUPERARE BORŞA? (ACTUALIZARE)

0
591

Surse din rândul personalului medical de la Spitalul de Recuperare din Borşa ne-au informat că nouă angajaţi (inclusiv un director) ar fi fost confirmaţi pozitiv cu Covid-19.

Informaţiile nu ne-au fost confirmate sau infirmate de CJSU Maramureş. Totodată, se pare ca ar fi probleme şi la Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus.

Vă reamintim că în urma cu 2 săptămâni petrecerile erau în toi pe Valea Vaserului. Să fie doar o coincidenţă?!

ACTUALIZARE – CJS Maramureș

”Referitor la cazurile noi confirmate azi la ora 13.00 și nu sunt cadre medicale în listă. Probabil spre seară sau mâine. Totul este în dinamică și tot ce este posibil să nu fie încarcate și procesate în aplicație. Acum avem doar cele patru cazuri mai vechi la spitalul din Borșa”

ACTUALIZARE – Primăria Borșa

”Au fost testați 28 de angajați din spital și doar doi au ieșit cu test pozitiv. Cei doi sunt cu test incert. La Borșa au ieșit aceste discuții pentru simplul fapt că există o ceartă între enoriașii de la Mânăstirea Pietroasa și enoriașii de la biserica de pe Pietroasa. În speranța că nu va mai veni la Borșa Episcopul Maramureșului și Sătmarului la Hramul Mânăstirii” susține Sorin Ion Timiș, primarul orașului Borșa.

Citeşte şi

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.