EXCLUSIV ACTUALMM.RO: VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE – Hoții dau spargerea într-o curte din zona străzii M. Eminescu din Baia Mare (ACTUALIZARE)

0
847

Spargere azi-noapte la o casă din zona străzii Mihai Eminescu din Baia Mare. O cititoare a site-ului nostru ne-a contactat azi pentru a ne povesti și trimite dovezi despre cum doi hoți au intrat în curtea casei în care locuiește, apoi în doar 3 minute au furat ce au apucat și s-au făcut nevăzuți.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 30 spre 31 august, în jurul orei 4:30. Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum doi bărbați se plimbă, aparent fără motiv, în zona străzii M. Eminescu din Baia Mare. Cei doi trec inițial pe lângă gospodăria în care urmează să dea spargerea și se asigură că sunt singuri pe stradă. La un moment dat, bărbații se îndreaptă spre gardul proprietății și îl escaladează. După aproximativ 3 minute, hoții sar din nou gardul, de data aceasta cu două biciclete pentru copii, o mașină electrică, tot pentru copii și un tambur cu furtun pentru apă de 30 de metri.

Potrivit băimărencei, valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 3.500 de lei.

Nu este prima dată când suntem ținta hoților. Însă de această dată apelăm la ajutorul vostru și al opiniei publice, în speranța că îi vom găsi pe făptași. Poate cineva îi recunoaște sau vede la vânzare bunurile furate de la noi, caz în care îi rog să alerteze Poliția. La fel ca și până acum, am făcut plângere la Poliție și cu ajutorul vecinilor am și imaginile în care se vede cum au acționat hoții”, ne-a transmis femeia.

ACTUALIZARE: IPJ Maramureș

Ieri, 31 august, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în noaptea zilei de duminică spre luni s-a produs un furt.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea unui imobil situat pe strada Macului din municipiu, de unde au sustras două biciclete şi o maşinuţă electrică pentru copii.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorilor furtului.

Pentru a evita furturile de orice fel, fii vigilent!

– În parcuri, în săli de așteptare, supraveghează-ți bunurile. Chiar și în curtea casei, nu lăsa bunuri de valoare dacă nu ai un sistem de supraveghere video sau un câine bun de pază.

– Aceeași atenție trebuie să o acorzi și autoturismului. Banii, bunurile de valoare în general nu se lasă la vedere, acestea sunt adevărate tentații pentru hoți.

– Portmoneul se ține într-un buzunar din interiorul hainei sau prevăzut cu fermoar, în nici un caz în buzunarul de la spate. Poșeta se ține orientată spre față, protejată de antebraț și bineînțeles nu se lasă nesupravegheată.

– Evită să folosești în exces telefonul pe stradă și să îl pui într-un buzunar la îndemâna hoților. De asemenea evită să asculți muzică la căști când ești pe stradă sau să navighezi pe internet. Hoții profită de neatenția ta. În plus poți fi victima accidentelor.

Sursa: ActualMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.