HAOS PE ȘOSELE: 7 victime în urma a doua accidente produse în Buciumi și Rona de Jos. Șoferii au adormit la volan (galerie foto)

0
1696

BUCIUMI

Un grav accident rutier s-a produs azi noapte în localitatea Buciumi.

Şoferul unei maşini a făcut o manevră greşită, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe plafon distrugând un gard. Au rezultat două victime, ambele conştiente, care au ieșit din autoturism.

După cum spun martorii, cele două victime, doi tineri din Tăuţii de Sus, erau în drum spre casă de la Braşov. Au făcut un popas la Valea Chioarului, dar se pare că atunci când au ajuns în Buciumi tânărul aflat la volan a adormit şi atunci s-a produs nenorocirea.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În urma unui apel prin SNUAU 112 polițiștii din cadrul Poliției orașului Șomcuta Mare au intervenit la un accident de circulație produs pe raza localității Buciumi.

Un autovehicul care se deplasa prin localitatea Buciumi pe DN1C a părăsit suprafața părții carosabile și a întrat în coliziune cu un gard din beton, apoi s-a răsturnat. Din accident nu au rezultat victime omenești.

Conducatorul auto a fost testat etilotest rezultatul fiind 0. Din primele verificări rezultă faptul că accidentul s-a produs pe fondul oboselii conducătorului auto.

Rona de Jos

Încă un an accident rutier s-a produs azi noapte în judeţ. Pe DN18, în Rona de Jos, un autoturism a intrat într-un cap de pod, rezultând 5 victime.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de ambulanţă de la Sighet şi Baia Mare şi SMURD.

O victima, un bărbat de 23 de ani, este în comă. O fetita are fractura femur şi a fost transportata la UPU Baia Mare. O altă victimăare hemoragie. Alte doua victime sunt cu rani minore.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, la ora 5.11, polițiștii de la Secția 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident cu victimă în comuna Rona de Jos.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un tânăr de 29 de ani, a condus un autoturism dinspre Vișeu de Sus spre Sighetu Marmației, iar pe fondul oboselii a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune frontală cu un cap de pod.

În autoturismul implicat în accident au mai fost patru pasageri din care o minoră în vârstă de 9 ani. Toate persoanele au fost transportate la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.