Schimbăm ”furtul”: Până unde poate merge un candidat la Primăria Baia Mare (ACTUALIZARE)

0
1694

Astăzi am aflat de la cititorii noștri că că pe piața din Baia Mare ar fi apărut un nou site on-line de știri. Un site care copiază ca design site-ul nostru. Ba mai mult, au pus un 7 în plus cu roșu pe fond negru.

Aproape insesizabil pe telefonul mobil. Logo-ul e aproape identic. Totul pentru a duce în eroare consumatorii de presă din mediul online.

Culmea este că totul apare acum în preajma campaniei electorale. Așa că ne-am pus pe ”săpat” să vedem cine e în spatele noului ”site de știri”.

Așa am aflat că un individ candidat al USR la Primăria Baia Mare ar fi în spatele copy-paste-ului (și-a publicat numărul de telefon public pentru publicitate). A pus câteva știri de prin noiembrie 2019 (electorale cu prezența la vot și câteva știri de pe buletinele de presă ale IPJ Maramureș). În rest, tema site-ului în limba engleză.

”Ai o idee de proiect pentru Baia Mare? Contactează-mă”! afișează pe site-ul de campanie. Păi domnișorule candidat dumneata nu ai idei? Sau a copia vizual (99%) site-ul nostru a fost cea mai strălucită idee pe care ai pus-o în practică? A induce vizual în eroare consumatorii de știri din online înseamnă pentru dumneavoastră a ”schimba România”?

În cazul în care o să doriți să vă expuneți punctul de vedere îl vom publica fără nicio reținere.

ACTUALIZARE: Își șterg ”urmele”

La 35 de minute dupa publicarea știrii site-ul a fost suspendat.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.