VIDEO: CA-N NORD KOREEA – Ministrul Sănătății adus pe ascuns în Maramureș. ”Dumnezeul Maramureșului”, șeful DSP Maramureș l-a ascuns de presă

0
1954

Se întâmplă lucruri incredibile la Direcția de Sănătate Publică Maramureș. Rareș Pop, acest Dumnezeul al Maramureșului, după cum el afima în anumite cercuri, a făcut tot posibilul să țină ascunsă vizita ministrului Sănătății, Nelu Tătaru la Spitalul TBC Maramureș.

De altfel, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș habar nu avea de această vizită. ”Până la această oră nu am primit detalii referitoare la vizită. Nici DSP nu are informații despre vizita domnului ministru” susținea CJSU pe grupul de whatsapp cu jurnaliștii.

Noroc că PNL-iștii ne-au ”șoptit” la ureche despre ora și locul vizitei ministrului Sănătății.

Culmea culmilor este două ore mai târziu, șeful DSP Maramureș, Rareș Pop era lângă ministrul Sănătății la Spitalul TBC din Baia Mare. Mai mult, ”Dumnezeul Maramureșului” se învârtea mai ceva ce agenții Secret Service ca nu care cumva jurnaliștii să ajungă pe lângă el să îi pună întrebări.

Sub bagheta magică a Dumnezeului Maramureșului, în județul nostru 841 de oameni au fost confirmați pozitiv cu COVID-19 (+17) iar 49 de oameni și-au pierdut viața după ce s-au infectat cu COVID-19.

vom reveni

Publiée par 24/7 Baia Mare sur Mardi 18 août 2020

imagini video: BaiaMare247.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.