Un pedofil periculos este liber pe străzile Zalăului! Ademeneşte copiii la el acasă şi apoi îi şantajează

0
671

Despre zălăuanul Liviu Coloji s-a mai scris şi în trecut, însă acum a venit un nou mesaj disperat al unui părinte care descrie în detaliu modul în care acţionează acesta. Amintim şi că în urmă cu ceva timp, bărbatul a fost prins în timp ce se masturba în faţa unor copii într-un parc din oraş


S-a scris de mai multe ori de Liviu Coloji, pedofilul periculos care a băgat spaima în părinţii din Zalău. Astăzi, un nou mesaj a venit din partea unui părinte care povesteşte în detaliu cum acţionează bărbatul. Aici trebuie să amintim de la bun început şi faptul că acest pedofil a fost prins de oamenii legii într-un parc în timp ce se masturba în faţa unor minori.

Părintele care a postat acest mesaj susţine că bărbatul acuzat de pedofilie locuieşte în blocul C3 din Dumbrava Nord, acolo unde a observat că mai mulţi copii cu vârste între aproximativ 7 şi 12 ani îi trec pragul.

Din câte se pare, părintele care scrie acest mesaj ştie că Liviu Coloji ademeneşte în locuinţa lui copiii, iar apoi îi şantajează cu diferite chestiuni, iar ulterior le lansează avansuri sexuale.

Mai mult, părintele susţine că bărbatul a postat pe internet chiar şi fotografii cu copiii care i-au căzut în plasă.

“SUNT TATĂ DE FATĂ și petrec mult timp la punctul de lucru, nu vreau ca copilul meu sau oricare alt copil pe lângă aceste victime să cadă în plasa acestui nemernic! Mulțumesc totodată prietenilor mei care au sărit în ajutorul acestor copii pentru ai scăpa din mâinile lui, în fiecare seara după ora 20:00 între 10 și 15 copii calcă pragul casei lui pentru diferite acțiuni ce se petrec în spatele draperiilor!! ACEST OM ESTE UN PERICOL PUBLIC, CEI CARE LOCUIȚI ÎN ZONA C3 CU SIGURANȚĂ ȘTIȚI CARE SUNT RISCURILE SĂ ÎȚI LAȘI COPILUL NESUPRAVEGHEAT! Va rog da-ți distribuiri!”, este mesajul părintelui postat pe grupul de mămici descurcăreţe din Zalău. 

Sursa: Sportul Sălăjean.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.