FOTO/VIDEO: Copil de 8 ani accidentat mortal de o camionetă pe trecerea pentru pietoni în Mara (ACTUALIZARE)

0
2134

Accident rutier grav pe DN 18, la Păstrăvăria Mara. Victima este un copil care a fost puternic lovit de o maşină pe trecere pietoni. la faţa locului s-a deplasat un echipaj Serviciului de Amblanță Județean Sighetu Marmației pentru a da primul ajutor copilului care este inconstient.

De asemenea, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Jibou, care a şi ajuns la locul accidentului.

Se circulă alternativ pe o singură bandă între Baia Mare și Sighetu Marmației.

ACTUALIZARE

Din păcate, băiețelul de numai 8 anișori a decedat.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramureș

Astăzi, 13 august, ora 10:50, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că pe D.N.18, în localitatea Mara a avut loc un accident de circulație soldat cu o victimă.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat în vârstă de 64 de ani din Baia Mare, în timp ce conducea o autoutilitară din direcția Baia Mare spre Sighetu Marmației, a surprins și accidentat un minor în vârstă de 8 ani care traversa strada, pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

Minorul a suferit leziuni corporale și a fost transportat de către un elicopter SMURD la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Din păcate din cauza leziunilor suferite, acesta a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.