EXCLUSIV: AVEM CIFRELE DEZASTRULUI DE LA DSP Maramureș: 9.447 de teste în județ de la începutul pandemiei COVID-19

0
957

Ne lăudăm de câte ori putem că am crescut capacitatea de testare în județul Maramureș. Da, foarte adevărat! Am crescut de la a nu mai face teste prin județele vecine (Cluj – la începutul pandemiei).

Noi am obținut cifra exactă a câte teste au fost făcute în MARAMUREȘ de la începutul pandemiei. Cifra este halucinant de mică: 9.447. Din acest total au fost depistați pozitiv un număr de 624 maramureșeni (+12 față de ieri), iar 37 de oameni au murit.

Avem și câteva exemple: în 9 august au fost efectuate doar 76 de teste PCR iar 31 maramureșeni au fost confirmați pozitiv. Așadar, o rată de aproape 45% de pozitivare. Au fost zile în care s-au efectuat 137 de teste. În orice caz numărul de teste la nivelul județului Maramureș este unul foarte, foarte, foarte mic și putem concluzia că practic în Maramureș NU SE TESTEAZĂ!

Ce face DSP Maramureș în tot acest timp? Absolut nimic. Directorul acestei instituții pur și simplu refuză să comunice public cifrele și refuză să accepte faptul că este depășit de situație. Dar îi place să spună pe la ”prieteni” că el este Dumnezeul Maramureșului în perioadă de pandemie…. Fără comentarii

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.