FOTO VIDEO EXCLUSIV: Vinerea neagră în Maramureș: Bătăi, accidente, incendii și misiuni de salvare în vârful munților

0
1220

BAIA MARE

În urmă cu puţin timp la 112 a fost anunţat un scandal în faţa unor magazine de la Semilună.

Spre locul incidentului s-au deplasat importante forţe ale poliţiei şi jandarmeriei. Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba de o bătaie între două persoane.

BAIA MARE

Tot în Baia Mare, și tot în zona Semilună, pe bulevardul București trei autoturisme au fost implicate într-un carambol. Din fericire nu au fost victime.

BAIA MARE

Tot în această seară, dar pe strada Victoriei din Baia Mare, pompierii băimăreani au fost solicitaţi în această seară la un incendiu izbucnit în Baia Mare. Potrivit primelor informaţii, focul a izbucnit la un apartament de pe str. Victoriei. Din fericire nu sunt victime, dar strada a fost închisa de politie pe toată durata intervenției.

BORȘA

Ne mutăm la Borșa, unde în această seară, echipa Salvamont Borşa a intervenit la un accident grav petrecut în Masivul Pietrosul Rodnei, între Lacul Iezer şi creastă. Din primele informaţii un turist, o femeie de 43 de ani, din Baia Mare, a alunecat în gol, iar în cădere a suferit mai multe fracturi deschise. Femeia a luat fost transportată cu o elicopterul SMURDla Spitalul de Urgenţă din Baia Mare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.