EXCLUSIV: Primăria Valea Chioarului și-a testat angajații. O angajată are soțul confirmat pozitiv. ”Dumnezul Maramureșului” nu își dă demisia?

0
2677

Halucinant ce se întâmplă în Maramureș. Situația infectaților cu COVID-19 crește zilnic. Astăzi județul Maramureș este în TOP 6 în România cu 34 de cazuri noi (ieri am avut +30). Centrul de Bătrâni din Poienile de Sub Munte a fost carantinat astăzi. Acolo 42 de bătrâni sunt pozitiv COVID-19.

Trecem în altă parte – Țara Chioarului. În zona respectivă 4 oameni care lucrează la Aramis Baia Mare au fost depistați pozitiv. Unul dintre ei este pe terapie intensivă. Soția unuia dintre muncitori este angajată a Primăriei Valea Chioarului.

Primarul Burde susține că femeia este în carantină la domiciliu încă de săptămâna trecută de când bărbatul a fost confirmat pozitiv. Din păcate nimeni de la DSP Maramureș nu a considerat necesar să îi desteze. Nici măcar soția bărbatului nu a fost testată. Prin urmare astăzi toți angajații Primăriei Valea Chioarului s-au testat.

În tot acest timp, DSP Maramureș nu comunică public câți angajați are Aramisul confirmați pozitiv.

Mai mult, cifrele pe care le comunică public CJSU Maramureș nu pușcă cu declarațiile oficiale ale prefectului județului Maramureș.

Rareș Pop, directorul DSP Maramureș – alias ”Dumnezul Maramureșului” (după cum chiar el susținea în diverse discuți) mai este încă în funcție cu toate că Maramureșul a ajuns astăzi pe locul 6 în ceea ce privește numărul de confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Probabil nu a auzit că există și demisia de onoare.

credit foto: zmbm.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.