FOTO/ VIDEO: SIGHET – Bătrân aflat pe o bicicletă electrică, grav accidentat de un șofer neatent care a oprit aiurea și a deschis ușa (ACTUALIZARE)

0
875

Un grav accident de circulație s-a produs în municipiul Sighet în jurul orelor 11:15. Evenimentul s-a produs în sensul giratoriu din zona „Big”.

Șoferul unui autoturism marca BMW a oprit în imediata apropiere a intersecției, deși oprirea în acea zonă este interzisă, și fără să se asigure în oglindă a deschis ușa autoturismului, acroșând conducătorul unei biciclete electrice, care s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, suferind lovituri puternice la cap.

Biciclistul, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a căzut în fața unui alt autoturism aflat în mers, dar care a reușit din fericire să oprească.

O ambulanță aflată în traseu a oprit și a acordat primul ajutor victimei, iar la scurt timp a sosit o altă ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul municipal Sighet.

Din motive necunoscute, poliția rutieră și-a făcut apariția doar după o jumătate de oră de la producerea evenimentului, potrivit martorilor prezenți. Nu știm dacă rutieriștii erau plecați la cafele pe la un motel din zona de vest a orașului (așa cum le este obiceiul), sau dacă au avut un alt motiv pentru a ajunge cu atâta întârziere. La fața locului au venit inclusiv șeful biroului Poliției rutiere Sighet, Birtoc Vasile și un alt domn de la cercetări, Bora. Despre cei doi polițiștii rutieriști din Sighet se plâng că nu fac mai nimic și că stau mai mult prin birouri, rareori ieșind pe teren.

Traficul rutier în zonă a fost blocat și redirecționat pe străzile adiacente, formându-se cozi imense de mașini la intrarea în oraș.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, la ora 11.30, polițiștii din Sighetu Marmației s-au autosesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Bogdan Vodă din oraș.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 65 de ani din municipiu care s-a dezechilibrat de pe bicicleta electrică pe care acesta o conducea și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului care a fost transportat la spital.

Polițiștii continuă cercetările.

Foto/video: Sighet247.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.