FOTO / VIDEO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Urmărit de poliție, un şofer beat și fără permis a lovit două mașini apoi s-a oprit într-o terasă la Şomcuta Mare

0
1582

Și-au văzut moartea cu ochii în această seară. Mai mulți tineri din Șomcuta Mare care erau pe o terasă din centrul orașului au reușit să se ferească la milimetru de o mașină scăpată de sub control. Polițiștii îl urmăreau deja de câțiva kilometri pe DN1C Satulung – Șomcuta Mare.

Conform acestora un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice dar și fără a poseda permis de conducere a urcat la volanul unui autoturism. În centrul orașului Șomcuta Mare acesta a lovit un autoturism parcat, pe care l-a aruncat într-altul, apoi a intrat cu vehiculul direct într-o terasă pe care se aflau mai mulți tineri.

O persoană din cele 6 aflate pe terasă a fost rănită. Un echipaj SMURD a preluat victima și a transportat-o la spital. Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală pe numele autorului.

Actualizare – IPJ Maramureş

Aseară, la ora 22.25, polițiștii din Șomcuta Mare s-au autosesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu o victimă pe strada Nicolae Bălcescu din oraș.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că un bărbat de 49 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă, a acroșat un stâlp de electricitate și două autoturisme parcate. În urma impactului autoturismul s-a oprit pe o terasă din dreptul unui imobil unde se afla o femeie de 72 de ani pe care a accidentat-o.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spitalul din Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.