ABUZ AL POLIȚIEI RUTIERE / ACTUALIZARE: Un om de afaceri din Iași a rămas fără permis după o depășire ”neregulamentară” la Satulung (VIDEO)

0
2189

Pe paginile de socializare a fost postat o înregistrare video în care un om de afaceri din județul Iași susține că a fost lăsat fără permis după ce a efectuat o manevră de depășire regulamentară.

Abuz al Poliției Rutiere Șomcuta Mare. Agent Leucian Tudor a suspendat permisul de condcuere prin abuz. Fapta: depășirea pe linie continuă doar că pe fimarea de pe camera de bord a autovehiculului se vede clar că linia este discontinuă. Aparatul radar confirmă asta dar și faptul că se circula cu viteză legală. Victima este un om de afaceri din Iași (T. H.), care va acționa în instanță procesul verbal. Va face și plângere penală pe numele polițistului pentru abuz în serviciu.

Omul de afaceri a venit în Maramureș în interes de serviciu. El are o firmă de broderie care a efectuat lucrări inclusiv pentru Casa Regală a României.

Din surse neoficiale se pare că agentul ar fi recunoscut în fața colegilor că a exagerat, dar că acum fapta este consumată și nu va veni el din Iași să se judece cu noi.

Data incidentului – 08 iunie 2020, în jurul orei 11.30. Păcat că unii agenți exagerează dar acum să își asume consecințele” se scrie pe pagina de socializare.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

“Ieri, 08 iunie, în jurul orei 11.30, polițiștii din Somcuta Mare, care desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism al cărui conducător auto a efectuat o depășire neregulamentară, într-o zonă dintre Somcuta Mare și Satulung în care aceasta manevră este interzisă. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere. De asemenea conducătorul auto a fost informat cu privire la dreptul de a contesta în instanță măsura luată”, au declarat polițiștii maramureșeni.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.