A REVENIT LA FAMILIE: O fată de 14 ani din Borșa a fugit de acasă împreună cu iubitul de 18 ani (FOTO/ACTUALIZARE)

0
10284

Un mesaj am primit de la un cititor din Borșa, Maramureș. Acesta ne anunță faptul că o minoră în vârstă de 14 ani a fugit de acasă împreună cu un băiat în vârstă de 18 ani. Aceasta este căutată de mai bine de o săptămână de poliție și familie.

”Bună ziua. Avem o problemă pe care se pare că nici poliția nu o poate rezolva de o săptămână. Este vorba de o fată în vârstă de 14 ani din Borșa. Aceasta a fugit de acasă cu un băiat de 18 ani iar de sâmbăta trecută nu mai știm nimic de ea. Prima dată a fugit în luna martie 2020 cu același băiat și după două zile au fost găsiți în județul Hunedoara. Se pare că încercau să ajungă la Timișoara, unde băiatul are niște neamuri. Credeți că ne puteți ajuta să postați o știre despre acest lucru. Poate o vede cineva și o să reușim să o găsim. Cei doi spun oamenilor că sunt frați, pentru că au același nume de familie” ne scrie cititorul nostru.

Semnalmente: Timiș Alexandra Dorina (14 ani)

La momentul plecării era îmbrăcată cu adidași roșii, blugi albaștri, bluză albă, geacă ”Denin”. Are 1,57 m înălțime și 53 kilograme. Ochii căprui.

Semnalmente: Timiș Dănuț Cătălin (18 ani) are aproximativ 1,70 m înălțime.

”Ambii mint că sunt frați din cauza coincidenței de nume. Băiatul are neamuri în Timișoara și Arad, iar mama fetei suspectează că acolo s-ar fi dus. Culmea e că părinții băiatului ar știi despre ei, dar nu spun nimic. Ba mai mult, tatăl băiatului ar fi sărit la ceară la mama fetei” a continuat cititorul nostru.

Dacă îi vedeți pe cei doi sunați la 112 sau anunțați cea mai apropiată secție de poliție.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

La data de 17 mai a.c. o femeie din Borșa a sesizat poliția prin SNUAU 112 despre faptul că fiica sa, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în cursul nopții.

Primele verificări au relevat că nu este pentru prima dată când Timiș Alexandra Dorina a plecat voluntar de la domiciliu, împreună cu prietenul ei, tânăr de 18 ani din Borșa.

Când a plecat ultima dată tânăra purta blugi, bluză albă și adidași roșii.

Semnalmente: 1.58-1.60m, constituție atletică, 45-50kg, păr șaten, lung, ochi căprui, fără semne particulare.

Cei care pot oferi informații despre adolescentă sunt rugați să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

Adolescenta din Borșa, plecată voluntar de la domiciliu a revenit. În perioada cât a lipsit de la domiciliu nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.