ÎN SFÂRȘIT – Chestorul Ioan Buda ( născut la Cupșeni), șef al Poliției de Frontieră, și-a dat demisia (din motive personale, vorba vine…)

0
1499

Chestorul Ioan Buda, șeful Poliției de Frontieră, (născut la Cupșeni, județul Maramureș) a demisionat din funcție, după scandalul cu miile de români de la frontiere, care vor să se întoarcă în țară.

“În cursul acestei zile, chestorul general de poliție Ioan Buda și-a înaintat demisia din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale.

La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan Buda transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant.

De asemenea, chestorul general de poliție Ioan Buda mulțumește pentru implicare și pentru sprijin tuturor colaboratorilor instituționali, celor din rândul societății civile, dar și organizațiilor profesionale și sindicale ale polițiștilor.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului afacerilor interne”, anunță Poliția de Frontieră.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.