EXCLUSIV: Caz confirmat POZITIV COVID-19 la SEINI. Este asimptomatic (ACTUALIZARE)

0
1761

Un nou caz a fost confirmat pozitiv în Maramureș în urma testării. Din informațiile noastre este vorba despre un bărbat din Seini, asimptomatic.

Surse medicale ne-au precizat că acesta s-a simțit rău vineri seara, a prezenta dispnee și tuse sanghinolentă. El a fost dus la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, unde a fost testat. Rezultatul a CONFIRMAT prezența virusului SARSCoV2.

Bărbatul din Seini nu a părăsit țară, deci este o transmitere comunitară. Cum nu a avut contact cu persoană infectată deocamdată nu știe exact cine i-a transmis virusul. Starea generală a bărbatului este bună.

Familia acestuia a intrat în izolare la domiciliu.

Informațile nu ne-au fost confirmate oficial de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

ACTUALIZARE

Bărbatul a fost internat duminică, la 13:30,testul fiind făcut luni. Familia a fost anunţată că este pozitiv cu COVID-19 în aceeaţi zi, la ora 14:30.El a avut simptome doar duminică dimineaţa, febră nu a făcut deloc. Pana duminica dimineata nu a avut niciun fel de simptom! În momentul de fata nu mai are niciun simptom,este sub supraveghere și in zile următoare urmează sa se repete testul. A fost primul caz confirmat pe Seini,nefiind plecat din țara și nici măcar din localitate, l-a contactat de la cineva, ne spun membrii familiei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.