Oamenii s-au călcat în picioare în Vama Nădlac. Peste 30.000 de persoane au trecut fără control epidemiologic (foto)

0
490

Peste 30.000 de persoane au trecut prin Vama Nădlac fără control epidemiologic, după ce oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în ţară.

  • Oamenii profită de faptul că acum nu mai trebuie să intre în carantină, la sosirea în țară.
  • Nici o regulă nu a mai fost respectată, după câteva ore bune de aşteptare.

Oamenii profită de faptul că acum nu mai trebuie să intre în carantină, după instituirea stării de alertă, și așteaptă cu orele să poată pătrunde în România.

„Venim, aducem bani în ţară şi suntem trataţi ca vitele, mai rău” sau „Nimeni nu îşi asumă nimic. Cine este de vină? Noi că suntem aici”, sunt doar câteva dintre reacţiile oamenilor nemulţumiţi că au fost nevoiţi să aştepte ore în şir la vamă, scrie Mediafax.

Oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în ţară. Nici o regulă nu a mai fost respectată, după câteva ore bune de aşteptare nervii celor mulţi au cedat și a avut loc un protest spontan.

Pentru fluidizarea traficului, autorităţile au renunţat la controlul epidemiologic şi a deschis alte două puncte de trecere a frontierei. Nădlac II şi Vama Borş din judeţul Bihor.

Şi sâmbătă s-au înregistrat mari timpi de aşteptare în vămile de la graniţa cu Ungaria, unii dintre şoferi declanşând un protest spontan.

Pe durata stării de alertă, persoanele care vin în ţară dintr-o călătorie internaţională nu mai sunt obligate să stea două săptămâni în carantină instituţionalizată şi se pot izola la domiciliu, împreună cu familia.

(Observator Antena 1.ro)

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.