GALERIE FOTO: A vrut să ajungă acasă prin PTF Petea. A fost amendata de polițiștii de frontieră maghiari și trimisă la PTF Nădlac

0
1493

Un cititor al site-ului nostru ne-a trimis câteva fotografii realizate în PTF Petea precum și povestea clipelor de groază prin care a trecut la întoarcerea în țară. Mariana a intrat în România prin PTF Nădlac, după ce a încercat iniția să ajungă acasă prin PTF Petea.

”Vreți o poveste reală? Am trecut granița prin PTF Nădlac. Inițial ne-am dus la PTF Petea. Nu știam că este închisă pentru trecere. Partea maghiară ne-a lăsat să trecem, însă românii ne-au luat buletinele pe care le-au dat ungurilor. Aceștia ne-au amendat cu 10.000 de forinți pe fiecare. Motivul a fos acela că nu am respectat coridorul pe care ei l-au aprobat. Apoi ne-au trimis spre Nădlac.

Acolo am completat formularul și ne-au luat buletinele de identitate, apoi ne-au trimis în cortul de triaj. Nu a venit niciun medic. Nu ni s-a luat temperatura. După o oră ne-au urcat într-un microbuz de 6 persoane plus șoferul. Acesta a primit buletinele noastre și ne-au dus la Oradea. Acolo au vrut să ne carantineze. Am refuzat și a izbucnit scandalul. Ne-au cerut buletinele de identitate înapoi. În cele din urmă, mascații ni le-au returnat.

Eu am venit din Italia, zona galbenă – Reggio Calabria. Am o casă în Sanislău (județul Satu Mare). Nu stă nimeni acolo, cheia o aveam la mine. Nu au vrut să mă lase în izolare acolo. În schimb ne-au dus la Tășnad la un hotel.

Mai jos aveți fotografiile cu corturile mizere, adevărate focare de infecție în cae am stat în PTF Nădlac.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.