ACTUALIZARE: SIGHETU MARMAȚIEI – Angajat al spitalului municipal Sighet, infectat cu coronavirus

0
658

Se pare că un angajat al spitalului municipal Sighetu Marmației care lucrează la departamentul de Resurse Umane IT, ar fi fost infectat cu noul coronavirus.

Se pare că un angajat al spitalului municipal Sighetu Marmației care lucrează la departamentul de Resurse Umane IT, ar fi fost infectat cu noul coronavirus. Situația e cu atât mai gravă având în vedere că bărbatul ar fi împărțit recent salariile angajațiilor din spital.

Se așteaptă o reacție a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

ACTUALIZARE

La ora prânzului, angajatul IT, din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației a primit rezultatul testului făcut în urmă cu câteva ore. Astfel, acesta a ieșit pozitiv la COVID-19. La spitalul din Maramureșeul istoric, conducerea Direcția de Sănătate Publică a trimis un epidemiolog pentru deschiderea unei anchete.

Deocamdată nu s-a decis dacă angajatul unității medicale va rămâne internat acolo unde are locul de muncă sau va fi adus în Baia Mare, la Spitalul de Boli Infecțioase.

Surse apropiate ZiarMM.ro, au dezvăluit faptul că personalul TESA din spitalul sighetean nu poartă mască, ca să fie pe ”placul” directorului, iar IT-istul a fost la locul de muncă toată săptămâna, având inclusiv febră. Într-un final, în această dimineață i s-au recoltat probe pentru efectuarea testului. Rămâne de văzut dacă vor apărea noi cazuri de coronavirus în spitalul din Sighetu Marmației.

ACTUALIZARE (ziarmm.ro)

Angajatul spitalului infectat cu COVID-19 va fi internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare.

Sursa: ZiarMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.