BOMBĂ PE FISCULAȘ: EXCLUSIV COVID-19 – Doi angajați cu funcții de conducere la o mare unitate economică din Maramureș transportați la Spitalul de Boli Infecțioase. Încă 4 aduși la spital (ACTUALIZARE)

2
3133

Informații în exclusivitate ne-au parvenit de pe ”Fisculaș” unde astăzi doi angajați cu funcții de conducere la cea mai mare unitate economică din Maramureș ar fi fost depistați pozivit la virusul Covid-19. Nu știm exact ce fel de testare s-a folosit.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș NU POATE CONFIRMA INFORMAȚIILE până când nu se va primi aviz din partea Grupului de Comunitare Strategică.

Sursele noastre susțin că ar fi vorba despre un inginier și un director. Cei doi ar fi fost transportați astăzi cu ambulanțele la Spitalul de Boli Infecțioase Baia Mare în condiții de maximă siguranță.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre în urmă cu puțin timp încă trei persoane angajate la firma respectivă au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare. Aceleași surse susțin că un număr de 47 de persoane au fost testate în mod aleatoriu, pe cheltuiala companiei americano-române.

Ba mai mult, aceleași surse suțin că în aceste momente un echipaj medical va transporta un alt pacient din Tămaia la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare. Alte două persoane ar fi din localitatea Lăpușel.

De la începutul pandemiei DSP Maramureș a făcut un număr de 1.400 de teste din care 250 au fost făcute la cerere contra-cost. Vă dați seama din cât la sută din cei aproximativ 460.000 de locuitori ai județului Maramureș? Nici măcăr 0,5% din populația județului.

CITEȘTE AICI PUNCTUL DE VEDERE AL UAC

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.