ACTUALIZARE – I.S.U SATU MARE NU RESPECTĂ GRAFICUL DE DESFĂȘURARE A SELECȚIEI

0
920

În data de 5 Mai, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare a publicat pe site-ul http://www.isusatumare.ro/cariera.html un anunț cu privire la organizarea unei selecții pentru ocuparea a 21 de posturi de subofițeri vacante, pentru o perioadă de 6 luni. Conform anunțului, repartizarea se face prin încadrare directă/rechemare în activitate, fără concurs.

Conform graficului de desfășurare a selecției, termenul limită de depunere a dosarelor este 7 Mai, ora 12:00. Conform aceluiași document tot în data de 7 Mai până la ora 18:30 trebuiau postate tabelele cu rezultatele verificării dosarelor de recrutare atât la avizierul unității cât și pe site-ul acestora.

Nici la ora 21:08 I.S.U Satu Mare nu a postat rezultatele de la verificarea dosarelor. Acest lucru i-a nemulțumit pe anumiți candidați care așteaptă conform graficului rezultatele de la analiza dosarelor și anunțul cu programarea candidaților în vederea realizării interviurilor care vor avea loc începând cu data de 8 Mai.

ACTUALIZARE 1:

În urma articolului nostru, I.S.U Satu Mare a adăugat pe site-ul oficial, la ora 22:20, un anunț prin care informează că rezultatele verificării dosarelor se va afișa de abia la ora 23:00.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.