FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: REGLARE DE CONTURI LA SIGHET CU BÂTE DE BASEBALL ÎN STRADĂ ÎN PLINĂ STARE DE URGENȚĂ. S-A LĂSAT CU DOSAR PENAL

0
841

Scene desprinse parcă din filme de acțiune s-au derulat astăzi, 25 aprilie a.c., în jurul orelor 11:00, în cartierul Independenței din municipiul Sighetu Marmației. Câțiva bărbați s-au gândit, nici mai mult nici mai puțin, să își regleze conturile în plină stradă, având asupra lor bâte de baseball. Nici ordonanțele militare și nici pandemia nu i-au oprit pe aceștia, potrivit Sighet247.

Deocamdată nu se știe de la ce a provenit cearta între bărbați sau dacă aceștia au apucat să se bată, sau dacă există răniți în urma altercației.

Conform declarațiilor locuitorilor din blocurile învecinate, totul s-a petrecut cu țipete, urlete și bătăi. Se pare că bărbatul ce era cu bâta în mână îi căra pumni șoferului aflat la volanul autoturismului Ford K, de culoare neagră.

Locuitorii din zonă au declarat pentru Sighet 247 că prin cartierul Independenței nu s-a aflat nicio patrulă de poliție pe întreg parcursul zilei.

Ce spune IPJ MARAMUREŞ


În urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice în vederea clasificării stării de fapt. A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și până în acest moment au fost identificate o parte dintre persoanele implicate. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Actualizare – CJSU maramureş

Referitor la incidentul produs în cursul zilei de astăzi, în cartierul Independenței din municipiul Sighetu Marmației, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să vă comunice următoarele: polițiștii s-au sesizat din oficiu și au efectuat cercetări.

Au fost identificate cinci persoane care nu au respectat prevederile ordonanței militare și care au fost sancționate contravenționale cu suma de 10.000 lei. De asemenea, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.