LA 19 ANI A FUGIT DE POLIȚIE: Beat și cu ITP-ul expirat a ajuns cu mașina într-un gard

0
676

NĂNEȘTI: În încercarea de a scăpa de poliţişti, a ajuns cu autoturismul în gard

Azi noapte, în jurul orei 2.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliție rurală Ocna Şugatag, au procedat la urmărirea unui autovehicul având semnalele luminoase și acustice pornite. Când a observat autospeciala poliţiei, conducătorul autoturismului a mărit viteza de deplasare, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului. Acesta a ieșit de pe partea carosabilă şi s-a izbit de gardul unui imobil din localitatate.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat la volanul autoturismului un tânăr de 19 ani din Năneşti care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi au constatat că autoturismul avea ITP expirat.

Poliţiştii l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,27 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Din fericire în urma accidentului nu au rezultat victime omeneşti, ci doar pagube materiale.

 În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere, urmând a fi dispuse măsuri legale. (foto arhivă)

BAIA MARE: Când nu sunt foarte atenţi, participanţii la trafic sunt predispuşi la a fi răniţi în accidente rutiere

Ieri, o băimăreancă, care s-a deplasat cu bicicleta pe drumul public, a ajuns la spital după ce a fost rănită într-un accident de circulaţie.

Poliţiştii au stabilit că femeia, în vârstă de 70 de ani,  care se deplasa cu o bicicletă pe bulevardul Unirii din  Baia Mare, după ce a trecut de intersecţia cu strada George Coşbuc, a efectuat virajul la stânga, fără să se asigure suficient. În acel moment, biciclista a fost surprinsă şi accidentată de către un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, care circula regulamentar.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia rănită a rămas internată în spital pentru investigaţii de specialitate.

LĂPUȘEL: ACŢIUNI  PUNCTUALE – transportul de mărfuri şi persoane în atenţia poliţiştilor

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat o acţiune împreună cu cei din cadrul Serviciului Rutier. Astfel, luni 13 aprilie, la primele ore ale dimineţii, au fost oprite pentru control mai multe autoturisme conduse pe D.N.1C, pe raza localităţii Lăpuşel.

Între orele 07.00 – 10.00 au fost verificate 37 de autovehicule. Abaterile constatate au impus aplicarea a nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 19.000 de lei.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat un autovehicul cu care se transportau 800 kg de cartofi, iar şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă. Astfel, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de cartofi.

Astfel de acţiuni vor continua pe tot parcursul acestei săptămâni.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.