UNTOLD a donat echipamente de festival pentru construirea unui spital mobil la Constanța

0
448

UNTOLD a anunțat că lansează inițiativa UNITED #BineImpreuna, care conectează nevoile din sistemul sanitar cu oamenii care pot oferi ajutor.

UNITED | #BineÎmpreună

Când binele e cel care ne unește, orice imposibil devine posibil!Am construit o platformă care aduce speranță și pune sub lumina reflectoarelor toate inițiativele care fac bine, cu încrederea că împreună vom fi și mai puternici. Implică-te și tu: unitedromania.org #BineÎmpreună

Publiée par UNITED sur Jeudi 9 avril 2020

„Inițiativa UNITED #BineImpreuna a început să se construiască odată cu apariția primelor confirmări COVID-19 în România, moment din care echipa UNTOLD a fost în contact direct cu toate autoritățile naționale și locale. Chiar din acel moment am anticipat că va fi nevoie de o coordonare națională a eforturilor, care să unească nevoile oamenilor din prima linie cu posibilitățile mediului privat din România. Pentru a înțelege cum putem ajuta cel mai eficient, am lucrat la un plan alături de partenerii noștri din fiecare an, alături de noi parteneri care s-au alăturat și, bineînțeles, alături de instituțiile statului, atât la nivel național, cât și la nivel local (Cluj și Constanța). Situația a evoluat de la o zi la alta într-un mod galopant și pentru că nevoile celor din prima linie nu puteau aștepta, UNTOLD a instituit un fond propriu de 100.000 euro, din care s-au făcut diverse achiziții urgente, solicitate de autorități, urmând ca acest fond să crească odată cu alăturarea partenerilor comerciali ai inițiativei”, se arată într-un comunicat al UNTOLD.

Șase tiruri cu echipamente UNTOLD și NEVERSEA au fost trimise la construcția spitalului mobil din Constanța: 4.000 de metri pătrați de portafloor, 4.000 de metri pătrați de geotextile și 6 tunuri de lumină, din logistica festivalului Neversea si UNTOLD, au ajuns pe stadionul Portul din Constanța, pentru crearea spitalului mobil. 

„Suntem mândri să știm că ringul nostru de dans din festival și-a găsit în acest moment o nouă destinație. Parteneri în acest demers sunt Industrial Access și VOS LOGISTICS.
De asemenea, zona de triaj din Spitalul Județean Constanța beneficiază de corturile festivalului și linoleum.
Pentru Spitalele din Cluj am donat peste 12.000 de teste si consumabile aferente achiziționate cu sprijinul financiar al Cognizant SoftVision și BT. Pe lângă acestea, am răspuns la diverse nevoi punctuale precum măști chirurgicale, mănuși, dezinfectanți, pneuri/cauciucuri de rezervă pentru mașinile Smurd, etc. De asemenea, am contribuit cu dotarea tehnologică a centrului de comandă ISU”,
precizează reprezentanții UNTOLD.

Inițiatorii platformei UNITED #BineImpreuna își propun ca aceasta să adune la un loc mesaje optimiste, inițiativele de bine și solidaritatea tuturor românilor, dar și date concrete despre evoluția epidemiei în România.

Inițiativa United este realizată și în parteneriat cu Departamentul pentru Situații de Urgență, Fundația pentru SMURD și Ministerul Sănătății, Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Banca Transilvania, Code for Romania, ETi, Heraldist & Wondermarks, Industrial Access, Kaufland, KEPI Consult, KISS FM, MainStage The Agency, PRO TV, Roton Music, Neversea, ontheroof, Republica, Cognizant Softvision, UNTOLD, Un Singur Cluj și Vos Logistics sunt primii parteneri care s-au alăturat acestei inițiative.

Implica-te si tu! Intra pe site-ul www.unitedromania.org sau pe pagina de facebook  facebook.com/UNTD.romania pentru mai multe detalii!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.