EXCLUSIV VIDEO: Băimărenii s-au luat la bătaie pentru mâncare. Au intervenit trei echipaje de poliție. O faptă bună pe care o parte a oamenilor nu o știu aprecia

0
1890

”În fiecare seară, de luni până vineri de la 18 la 19, punem aici pachete cu mâncare pentru cine are nevoie de ajutor. Sunt gratuite. În fiecare pachet: un fel de mâncare gătită în aceeași zi, desert, pâine și apă. Toate gătite cu drag și împachetate cu grijă pentru igienă. Poţi să iei un pachet pentru tine sau pentru cineva care știi că are nevoie. Nu trebuie să întrebi, ne bucurăm când cineva doarme bine, cu stomacul liniștit” este mesajul postat pe facebook de un cunoscut antrepenor din Baia Mare.

Laudabil gestul antreprenorului, numai că oamenii pur și simplu nu pot respecta niște norme legale de a păstra o distanța minimă între ei. Unde nu nici măcar bun simț nici nu mai avem ce spune. Așa înțeleg băimărenii (nu îi includem pe toți în aceeași oală) să mulțumească unui antreprenor care s-a gândit și la ei în aceste vremuri grele cauzate de virusul COVID-19.

Astăzi după amiază zeci de băimăreni s-au înghesuit pentru porția gratuită de mâncare. Au uitat de tot și de toate. Ba chiar s-au luat bătaie. La fața locului au intervenit trei echipaje de poliție locală pentru a calma spiritele.

foto realizată ieri 07 aprilie 2020. Totul a decurs normal până astăzi când băimărenii de etnie rromă au făcut un circ imens

Conform CJSU Maramureș ce s-a întâmplat în afara magazinului, în stradă, este în anchetă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.