ȘOMCUTA MARE: Polițiștii au intervenit pentru aplanarea unei scandal pe Calea Mireșului şi soluţionarea furtului unui autoturism

1
797

 În permanență la datorie, zi și noapte, polițiștii continuă acțiunile atât pentru verificarea respectării ordonanțelor militare cât și pentru prevenirea criminalității și iau măsuri ferme față de cei care comit fapte antisociale! În ultimele 24 de ore, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale și soluționarea unui furt de autoturism, în ambele cazuri fiind întocmite dosare penale.

Astfel, în jurul orei 12.00, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 despre un scandal, polițiștii au intervenit de urgență pe strada Mireșului din oraș. Primele verificări au stabilit că cinci persoane, care locuiesc în zonă, au pătruns în curtea imobilului unei alte persoane și pe fondul unei stări conflictuale au distrus un geam al imobilului respectiv.

Toate persoanele implicate au fost identificate, în cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și lovire sau alte violenţe.

Ca urmare a sesizării unui bărbat din oraș că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul care era parcat în curtea imobilului, azi-noapte, în jurul orei 02.00, patrula de ordine și siguranță publică din oraş a acționat cu operativitate pentru soluționarea faptei reclamate. La scurt timp, polițiștii au depistat autoturismul pe D.J. 182B, fiind condus pe direcția Șomcuta Mare – Mireșu Mare. Persoana de la volan a ignorat semnalele polițiștilor, și-a continuat deplasarea, iar după aproximativ un km a abandonat autoturismul și a fugit.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr de 19 ani, din Şomcuta Mare, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în autoturism, în calitate de pasager, se afla un alt tânăr de 24 ani.

Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.