EXCLUSIV: Un localnic din Poienile de Sub Munte dus în carantină instituționalizată. La plajă în fața blocului în Baia Mare (FOTO)

0
1010

Situații incredibile în tot județul Maramureș în care oamenii pur și simplu nu respectă regulile impuse prin ordonanțele militare. Pleacă pe ascuns din izolarea de la domiciliu, punând în pericol pe toată lumea sau pur și simplu nu stau în case și fac plaja în fața blocului. Și înmormântările sunt o problemă și avem și un exemplu concret.

POIENILE DE SUB MUNTE

”Anunt!!!
În urma cu cateva minute o persoana aflata in izolare la domiciliu di comuna Poienile de sub Munte a fost preluată de către o ambulanță si poliție si dusă la carantină deoarece nu a respectat regulile izolării conform decretului militar.
Va rugam sa respectați regulile autoizolarii pentru orice fel de informații nu ezitați să ne contactați. Va multumim” anunță autoritățile din Poienile de Sub Munte pe pagina de socializare.

BAIA MARE

Pe bulevardul București puțin mai sus de Policlinica Sfânta Maria din Baia Mare un băimărean s-a săturat să stea în casă și a ieșit la prajă în grădinuța din fața blocului. Nu a ieșit singur ci însoțit de pisică. Un echipaj al Poliției a ajuns la bărbatul cu respectiv pentru că nu a respectat regulile ordonanței militare.

CARTIERUL FERNEZIU, BAIA MARE

În această zonă cititorii noștri ne informează că la o înmormântare este prezentă lume multă. Echipajele poliției au pornit în zona respectivă pentru că în conformitate cu prevederile ordonanței militare nu pot participa decât maxim 8 persoane.

vom reveni cu informații

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.