EXCLUSIV – HAOS LA DSP MARAMUREȘ: În izolare cu copilul 14 zile. Prima testare negativă pentru amândoi, însă la două zile după ieșirea din izolare minorul e pozitiv iar tatăl negativ (FOTO)

0
7225

Situație haluncinantă în Baia Mare. Un tată povestește prin ce a trecut din momentul în care a venit din Italia şi a intrat în izolare la domiciliu timp de 14 zile alături de fiul lui în vârstă de 14 ani. La prima testare ambii au ieșit negativ. Au fost testaţi a doua oară însă rezultatele au venit la 2 zile după ce au ieșit din izolare. Tatăl negativ, minorul pozitiv! Ce se întâmplă în această situație? Greu de spus. Minorul a fost dus cu izoleta la spital, iar tatăl lui teoretic e liber sa meargă unde dorește. Cu avizul DSP Maramureș. Numai că în toată această perioadă el a stat izolat cu băiatului lui, confirmat pozitiv.

Iată postarea

”Vreau să știu DSP-ul asta cu ce se ocupă??? Sunt într-o mare dilemă, adică am venit din Italia pe 12 martie 2020. M-au băgat la izolare împreună cu copilul meu de 14 ani. Ne-au făcut de doua ori testele. Prima oare au fost rezultate negative pentru amândoi. După vreo 7 zile ne-au mai făcut un test dar rezultatele nu au ajuns. S-au împlinit cele 14 zile de carantină și ne-au dat drumul dar să mai stăm 4 zile acasă izolați. Ok.

La plecare ne-au dat o hârtie ca și bilet de ieșire în care scria clinic sănătos. Până aici totul este în regulă.

După 2 zile mă sună de la DSP și-mi zice ca băiatul e pozitiv și eu negativ. Menționez că eu 14 zile am stat cu el în camera. Pot să fiu și eu bolnav le-am spus eu.

Știți ce mi-au răspuns: dumneavoastră sunteți negativ deci stați acasă. Am dus copilul la salvare crezând ca doar pe el îl duce la spital. Mi-au spus cei de la salvare să mă duc cu el până la spitalul de boli infecțioase de pe Lucaciu. Am ajuns după 22 seara și mi-au pus 3 întrebări și au zis ca pot pleca acasă. Vă dați seama fără declarație la mine pe jos am venit până în zona Semilună.

PROBLEMA E ALTA: OARE CÂȚI SUNT ÎN SITUAȚIA MEA CA DUPĂ 14 ZilE DE CARANTINĂ NE DĂ DRUMUL ACASĂ FĂRĂ ANALIZE CREZÂND CĂ SUNT SĂNĂTOS DAR ÎN SCHIMB SUNTEM BOLNAVI ȘI CU AVIZ SĂNĂTOS CLINIC eliberat de DSP Maramureș”

Așteptăm un punct de vedere oficial din partea DSP Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.