EXCLUSIV: Maramureșean venit din Franța cu avionul pe Aeroportul Baia Mare trimis acasă cu taxi-ul. Omul a colaborat, însă nu l-au băgat în seamă

0
3014

Caz halucinant aseară în Aeroportul Internațional Maramureș. Cu zborul Tarom București – Baia Mare a călătorit un maramureșean din Sighetu Marmației, care a venit din Franța de pe Aeroportul Paris Charles de Gaulle.

Conform celor declarate în exclusivitate pentru baiamare24.ro bărbatul a informat autoritățile române atât pe Aeroportul București, cât și pe Aeroportul Baia Mare.

”În avion se știa de unde vin, mi-au dat mască și mănuși. Când să aterizăm pe Baia Mare mi-au spus să rămân pe scaun până coboară toți pasageri. Așa am făcut, am coborât ultimul. Numai că acolo nu ma aștepta nimeni de la DSP. Polițișții de frontieră au sunat la DSP Maramureș și după ce m-au ținut o oră și jumătate mi s-a transmis că pot să plec acasă. Am plecat cu un taxi până la Sighetu Marmației. L-am informat și pe taximetrist despre acest lucru. De cum am ajuns acasă m-am izolat 14 zile și nu am intrat în contact cu nimeni. Sunt asimtomatic însă am dorit să fiu preventiv și să respect legislația” ne-a spus maramureșeanul.

vom reveni cu detalii oficiale

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.