PROTEST: Un borșean va intra în greva foamei în fața Prefecturii Maramureș

0
612

”Vă salut. Sunt Viorel Roman din Borșa, Maramureș. În anul 2019 Serviciul de Utilități Publice din cadrul Primăriei Borșa mi-a tăiat apa potabilă de la locuința de pe strada Dragos Vodă numărul 5, în urma unei sentințe dată de Curtea de Apel Cluj.

Miercuri, 11 martie 2020, Înalta Curte a casat sentințele și a trimis spre rejudecare cauza. Așa se face că de 6 LUNI DE ZILE NU AM APĂ POTABILĂ. Am cerut să mă rebranșeze până se va da o sentință definitivă, însă am fost refuzat. Eu sunt bolnav de cardiopatie ischemică, am diabet, fac insulină de 4 ori pe zi și ei mă țin fără apă.

Luni dimineața, 16 martie 2020, la ora 8.00 VOI INTRA ÎN GREVA FOAMEI ÎN FAȚA PREFECTURII MARAMUREȘ. Am informat instituția, dar și IPJ Maramureș, Jandarmeria Maramureș, Primăria Baia Mare și Primăria Borșa.

Înalta Curte a casat hotărârile Tribunalului Maramureș și a Curții de Apel Cluj. Au făcut falsuri. Cele două instituții au dat sentințe având validare de antecontract care nu a fost emis niciodată de biroul notarial din Borșa. Am dovezile” este mesajul primit de la borșean.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.