POLIȚIA Maramureș: Măsuri pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu CORONAVIRUS

0
1516

În contextul măsurilor adoptate de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu coronavirus, vă informăm următoarele:

Activitatea de primire în audienţă se suspendă. Măsura se aplică atât la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, cât şi la sediile poliţiilor municipale şi orăşeneşti din judeţ.

Activitatea de relaţii cu publicul se va desfăşura fără interacţiunea directă a angajaţilor Poliţiei Române cu persoanele din afara instituţiei. Petiţiile, reclamaţiile, sesizările, cererile sau orice alte recomandări, pe care intenţionaţi să le adresaţi instituţiei noastre, vor fi transmise prin servicii poştale (pe adresa: Baia Mare, str. 22 Decembrie nr. 37) sau în format electronic la una din adresele de e-mail [email protected] sau [email protected] prin completarea formularului de petiţii on-line.

În ceea ce priveşte eliberarea certificatelor de cazier judiciar şi a adeverinţelor de integritate, facem următoarele precizări:

  • se suspendă programul de lucru cu publicul la ghişeele organizate la nivelul I.P.J. Maramures din Baia Mare, Str. Şcolii nr.1 şi Sighetu Marmaţiei, pentru intervalul 16-31 martie 2020.
  • Pentru situaţiile urgente care impun eliberarea certificatelor de cazier judiciar (plecări din ţară, însoţire minori în străinătate, urgenţe medicale) se vor realiza planificări telefonice de luni până vineri între orele 09.00 -13.00 astfel: la Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative situat pe str. Tineretului nr. 2 din Baia Mare telefon:0262.207212 şi 0262.207282; la Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei, str. Mihai Viteazu nr.10, telefon 0262.311006, interior 22052.
  • După realizarea planificării telefonice, cererile pentru situaţiile urgente care impun eliberarea certificatelor de cazier judiciar, se vor depune la nivelul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative situat pe str. Tineretului nr. 2 din Baia Mare, respectiv la Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei, str. Mihai Viteazu nr.10. Depunerea cererilor şi ulterior eliberarea documentelor se va realiza în condiţii de interacţiune minimă cu publicul.

Programul de lucru cu publicul pentru ghişeele organizate la Vișeu de Sus, Borșa și Târgu Lăpuș rămâne acelaşi:

  • Poliţia oraşului Vişeu de Sus, str. Republicii nr.12-14, prin ghişeul de la sediul subunităţii:  de luni până vineri, între orele 9.30-12.30.
  • Poliţia oraşului Borşa, str. Lăzuci nr.6, prin ghişeul de la sediul subunităţii, de luni până vineri, între orele 9.30-12.30.
  • Poliţia oraşului Târgu Lăpuş, str. P-ţa Eroilor nr. 25,prin ghişeul de la sediul subunităţii, de luni până vineri, între orele 9.00-12.00.

Celelalte servicii din cadrul inspectoratului nu îşi modifică programul de lucru cu publicul dar interacţiunea dintre lucrătorii de poliţie şi cetăţeni se va face cu respectarea măsurilor de protecţie necesare pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu coronavirus.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.