FOTO/VIDEO. Carmen, sătmăreanca ucisă cu sânge rece, condusă pe ultimul drum de sute de persoane

0
5158

Astăzi, la Pomi, cerul și-a cernut ploaia măruntă și rece, iar sute oameni lacrimi fierbinți pentru tânara Carmen Tătăran, sătmăreanca ucisă cu sânge rece în 5 martie de către iubitul ei!

În rochie de mireasă și într-un sicriu alb, aceasta a fost condusă pe ultimul drum de toți cei care au cunoscut-o: consătenii din comuna Pomi, prietenii și colegii de la Colegiul Național Mihai Eminescu Baia Mare. Familia mult îndurerată le mulțumește tuturor celor care au fost lângă ea în aceste momente teribile.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace! 

Un altar improvizat a apărut în curtea liceului din Baia Mare, acolo unde tânăra Carmen a studiat. Colegii și prietenii au postat pe paginile de socializare mesaje de condoleanțe pentru familie, dar și apeluri la protejarea tinerelor, care sunt tot mai vulnerabile.

Mesajele de condoleanțe continuă pe paginile de socializare, prietenii, colegii și cunoscuții fetei de 18 ani exprimându-și regretul pentru o viață luată mult prea devreme și într-un mod mult prea brutal. Printre cei care și-au exprimat durerea sunt și eleve care au făcut un apel la protejarea tinerelor.

“Carmen, copil frumos, ai plecat prea repede. Aveai un drum lung si frumos in fata. Acum esti pe alt drum… spre cer , sa te odihnesti in pace. Condoleante familiei”, este unul dintre mesajele postate de colegi.

“Drum lin printre îngeri, iubirea mea! I will always love you”, a scris o altă prietenă a sătmărencei.

“Vei rămâne veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească!”, și-a scris o colegă pe pagina de Facebook.

“Nu meritai asta, ai fost o persoana prea buna pentru lumea asta rea O sa ne fie dor de tine si iti promit, nu o sa te uitam niciodată! Condoleanțe familiei!”, este un alt mesaj transmis familiei tinerei din Pomi.

“Dormi în pace suflet blând și cald ..”, i-a transmis un coleg.

“Sa ne veghezi de sus, suflet drag”, a scris o altă colegă.

În curtea școlii, pe o bancă a fost plasat portretul tinerei Carmen, iar colegii și cadrele didactice au aprins lumânări și au depus flori în semn de omagiu.

Sursa: info, foto și video – PresaSM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.