Protest în stradă, la Baia Mare, pentru susținerea Sorinei Pintea. “Singura mea dorință este să i se asigure asistență medicală de specialitate” (VIDEO)

0
1727

Protest la Baia Mare pentru susținerea Sorinei Pintea. Familia fostului ministru i-a îndemnat pe oameni să iasă în stradă pentru a-și arăta solidaritatea față de modul în care e tratată Pintea în Arestul Central .

Zeci de persoane s-au adunat în fața Tribunalului din Baia Mare pentru a protesta. Oamenii au venit cu tot felul de mesaje de încurajare a fostului ministru: “Sănătate, Sorina Pintea“, “Bolnavului nu i se prescrie pușcăria”, “Sorina Pintea e bolnavă”.

Ce spun protestatarii

“Am venit să o ajutăm pe Sorina Pintea să scape de necazurile pe care i le-au făcut procurorii și am vrea să fie lăsată să trăiască. Totul a fost o înscenare. Sunt 100% sigur. Cei care sunt bolnavi să nu fie târâți cu cătușe, trebuie duși în salvare, chiar dacă sunt vinovați. E bătaie de joc ce s-a întâmplat”, a spus unul dintre manifestanți.

Sorina Pintea, arestată pentru 30 de zile, fiind suspectă de luare de mită

Sorina Pintea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectată că a luat mită 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

foto captura: Antena3.ro.

Fostul ministru al Sănătății a fost scos luni și marți din Arestul Central și dus la spital pentru o serie de investigații, după ce a spus că avea partea stânga amorțită și că nu poate mânca. Sorina Pintea a fost dusă în cătușe și împinsă de un ofiţer de poliţie în momentul în care a coborât din maşină şi a intrat în policlinică.

SOȚUL SORINEI PINTEA: “SINGURA MEA DORINȚĂ ESTE SĂ I SE ASIGURE ASISTENȚĂ MEDICALĂ DE SPECIALITATE”

Familia Sorinei Pintea s-a alăturat grupului de protestatari strâns în fața Palatului de Justiție din Baia Mare pentru a-și arăta solidaritatea față de situația prin care trece fostul ministru al Sănătății.

foto captura: Antena3.ro

Soțul Sorinei Pintea a spus că singura lui dorință este ca fostul ministru al Sanătății să beneficieze de asistență medicală de specialitate în arest.

“Am spus cam tot ce aveam de spus referitor la situația soției mele în scrisoarea pe care am transmis-o tuturor care doresc să o citească. Singura mea dorință și a familiei, a copiilor, a prietenilor, a celor care o cunosc și o iubesc, care știu ce suflet are, este să i se asigure asistență medicală de specialitate, corespunzătoare diagnosticului ei. Cât mai repede. Și mâine e prea târziu, din punctul meu de vedere. Mi-a scris aseară că evoluează boala. Oricine poate să facă ceva în acest sens, de la anchetatori până la apărători, de la insituțiile statului până la medici. Vă rog să faceți ceva până nu e prea târziu”, a spus soțul Sorinei Pintea.

Sursa video: Radu Țolaș

citește și:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.