SFÂRȘIT TRAGIC: Băimăreanul Cristian Cardoș a murit la volanul unei mașini deși nu a avut vreodată permis. A mai comis un accident rutier acum două săptămâni

0
2593

n accident tragic a avut loc aseară pe bulevardul Republicii din Baia Mare. O mașină marca Audi, scăpată de sub control, a ieșit de pe drum, a intrat pe trotuar unde a accidentat grav o tânără care se întorcea de la biserică, apoi s-a orpit într-un stâlp.

Șoferul autoturismului, un tânăr de numai 27 de ani, a fost efectiv aruncat afară din autoturism în impact. Medicii ajunși la fața locului s-au străduit timp de mai bine de jumătate de oră să îl resusciteze, fără succes însă.

Cine este tânărul decedat în accident

Cristian Cardoș avea doar 27 de ani când viața sa s-a sfârșit brusc. Era cunoscut în comunitatea băimăreană ca un tânăr muncitor, a cărui viață a fost presărată cu nenumărate greutăți. Anul trecut, Cristian își spunea povestea de viață. A rămas pe străzi după ce mama sa a decedat. A dormit pe străzi și prin scări de blocuri, însă se mândrea cu faptul că niciodată nu a furat și nu a făcut lucruri care l-ar putea ține treaz noaptea. A mâncat ce a putut și cum a putut până când mai mulți oameni care fac parte dintr-un grup local de Facebook, numit Donații și cazuri sociale Maramureș Baia Mare l-au ajutat. Voia să muncească, însă nu putea din cauză că nu avea o locuință. Oameni cu suflet i-au găsit imediat acestuia o chirie.

În scurt timp, Cristian a început să se descurce singur. Se pare că ultimul loc de muncă al acestuia ar fi fost la restaurantul Igniș din Centrul Vechi al municipiului. Totul părea să se schimbe înspre bine pentru Cristian, până aseară. S-a urcat la volanul mașinii fără să dețină permis de conducere și, într-un moment de neatenție a pierdut controlul volanului și a provocat accidentul în care și-a pierdut viața.

Mulți dintre cunoscuții lui Cristian au scris mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, nici unul dintre cei care îl cunoșteau neînțelegând cum s-a putut întâmpla așa ceva.

Avusese încă un accident

În urmă cu două săptămâni conform surselor noastre tânărul a mai comis un accident de circulație. Din fericire nu s-a soldat cu victime.

Autoturismul îl cumpărase de câteva luni de la o persoană din satul Tisa. Audi-ul era scos pe un site la vânzare la finele lunii octombrie 2019. El l-a achiziționat deși nu avea permis de conducere.

Ce spune Poliția

Primele verificări au relevat că un tânăr, care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii din Baia Mare ar fi pierdut controlul direcției de mers, autoturismul a părăsit partea carosabilă, a acroșat o tânără de 23 de ani care se afla pe trotuar, iar apoi a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma impactului, tânărul de la volan a fost grav rănit, iar la scurt timp a decedat. Tânăra acroșată a fost transportată la spital pentru investigații medicale. Traficul în zonă a fost reluat. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările. Referitor la tânărul decedat în urma accidentului, precizăm că acesta nu deținea permis de conducere și nici nu a deținut vreodată, au declarat polițiștii maramureșeni.

Preluare ActualMM.ro; foto – facebook.com

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.