După propria experiență cu DNA, fostul directorul al Spitalului Satu Mare, Marcela Papici îi plânge de milă Sorinei Pintea

0
1455

După ce a avut propria experiență cu procurorii Direcției Naționale Anticorupție, fostul director al Spitalului Județean Satu Mare, Marcela Papici, a ieșit la atac. Critică atât procurorii DNA cât și colegii de partid (PSD) ai Sorinei Pintea, acuzată de luare de mită în formă continuată.

Pentru a nu fi acuzați că denaturăm sensul cuvintelor, redăm integral (fără nicio intervenție pe text), postarea Marcelei Papici de pe pagina sa de Facebook:

”Am urmarit cu interes, din mai multe motive, ceea ce i se intampla Sorinei Pintea. Si vreau sa va spun ca mi se pare o grosolanie si o porcarie. O “comanda” si o instrumentare cusuta cu ata alba! Cei apropiati mie stiu ca nu sunt, neaparat, cea mai in masura sa fiu de partea ei, dar nu pot sa nu imi exprim frustrarea pentru ceea ce i se intampla si cum i se intampla. La un nivel mult mai mic, stiu cum e sa te “caute” DNA. Am trecut prin asta ca manager de spital. Am tinut prima pagina a ziarelor locale si, cu toate ca s-a adeverit ca nu au avut nici o treaba cu mine, nimeni niciodata nu si-a cerut scuze si nici un comunicat nu a fost dat, vreodata, despre abuzul ce l-au facut!

De ce mi se pare cusuta cu ata alba povestea Sorinei? Pt ca se intampla in ziua anuntului unei candidaturi! Pt ca Sorina a fost manager de spital 8 ani si ministru 2 ani si nu s-a auzit nimic niciodata despre astfel de porcarii ce le-ar fi facut! Pentru ca, perioada prin care trece e una grea pt ea, ca om, din punct de vedere al sanatatii si ma indoiesc ca pe lista ei de “prioritati” ar fi stat, macar o secunda, banii.

Si ce mi se pare extrem de trist? Ca nimeni dintre colegii ei de partid, nu au luat nici o atitudine. Nu a iesit in presa, nici centrala, nici locala sa se declare de partea ei. Sa afirme ca ei cred in nevinovatia acestui om! Curve de politicieni! Bine ca a fost buna in toate campaniile, de pe toate coclaurile si in toata imaginea pozitiva pe care v-ati construit-o pe spatele ei!

Sorina draga, sa-ti dea Dumnezeu putere si multa sanatate! Ma rog pt tine si pt familia ta! Sa reusiti sa treceti cu bine peste tot raul!”

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.