SFATURI POMPIERI: Ziua Protecției Civile din România – 28 februarie (VIDEO)

0
576

Personalul Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș a organizat o acțiune de informare preventivă pe durata sfârșitului de săptămână. Pompierii și voluntarii S.M.U.R.D. au fost prezenți în patru centre comerciale din Baia Mare, unde au distribuit materiale de informare pe teme de protecție civilă și prevenire a situațiilor de urgență.

Specialiștii Inspecției de prevenire au prezentat cetățenilor informații cu privire la comportamentul adecvat pe durata și după producerea unui cutremur, precum și informații legate de pericolul reprezentat de improvizații, teme centrale ale campaniilor “Nu tremur la cutremur”, respectiv “R.I.S.C.- Siguranța nu e un joc de noroc”.

Întâlnirea cu cetățenii, în cadrul punctelor de informare, a fost parte din seria de activități, desfășurate cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, sărbătorită în fiecare an, în data de 28 februarie.

Pe parcursul acestei săptămâni, personalul Inspecției de prevenire va organiza puncte de informare și în Maramureșul istoric.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.