EXCLUSIV FOTO: Audi făcut praf la Borșa. Șoferul a dispărut. Polițiștii au găsit o femeie rănită la spital

1
2785

Un accident grav s-a produs în urmă cu puțin timp pe raza orașului Borșa, în zona numită Valea Ilii.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism Audi a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea, a rupt un parapet, apoi un podeț, a pus la pământ un stâlp și s-a răsturnat pe plafon într-o grădină.

Oamenii au ieșit panicați din case doar că până să ajungă la autoturism pentru a ajuta eventualele victime, în vehicul nu mai era nimeni.

Au anunțat poliția la 112 despre acest incident. ”Polițiștii ajunși la fața locului au găsit un autovehicul avariat, dar nicio persoană la fața locului. În urma investigațiilor efectuate polițiștii au găsit la spitalul din localitate o femeie care prezenta leziuni ce ar fi putea fi cauzate de un accident rutier. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ancheta este în desfășurare” ne-a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Mamureș.

Conform informațiilor noastre se pare că femeie ar fi declarat că ea ar fi condus autoturismul. Urmează însă ca ancheta să stabilească exact dacă ea a fost la volan sau, eventual, o altă persoană.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.