EXCLUSIV VIDEO/FOTO – Magazine goale în Lodi, marketurile din Borșa, luate cu asalt. Tone de ulei trimise din țară rudelor din Italia

2
1534

Pentru început trebuie să le mulțumim cititorilor noștri care în ultimele două zile ne-au făcut să fim lideri pe piața online din Maramureș (conform statisticilor oficiale după numărul de cititori unici, n.r.). În două zile 40.000 de maramureșeni ne-au citit fără încetare.

Așadar, în această seară cititorul nostru Bogdan BN ne-a trimis fotografii și imagini video surprinse într-un supermarket din orașul Lodi, regiunea Lombardia – zona afectată de infecția cu temutul virus COVID 19.

„Sunt un vișeuan care am stat în Borșa ani mulți, iar familia mea trăiește în Baia Borșa. De câțiva ani locuiesc și muncesc în Lodi. Am aici 30 de colegi de muncă, toți borșeni. Am câteva sute de cunoștințe tot din Borșa. Niciunul nu am plecat acasă spre România.

Sora mea locuiește în Fombio și lucrează în mica fabrică acolo. Nu are voie să lase oamenii la muncă. Magazinele au fost goale duminică toată ziua. Astăzi erau pline. Cel puțin în Lodi, în oraș. Adevărul este că, deși le-au aprovizionat, rafturile s-au golit foarte repede.

Fombio la ora asta este o localitate izolată total. Stau carabinierii și nu lasă pe nimeni să iasă sau să intre în oraș” ne-a scris Bogdan.

Marketurile golite și în Borșa

De cealaltă parte fotografii realizate la cel mai mare supermarket din orașul Borșa arată că rudele borșenilor au luat cu asalt magazinul și au cumpărat tone de ulei, dar și alte bunuri. Astăzi a fost zarvă mare acolo. Cărucioarele încărcate cu ”vârf” cu tot ce se putea au luat drumul Italiei către cei rămași acolo.

BaiaMare24.ro

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.