THE CONCERT – CEL MAI MARE CONCERT DIN ROMANIA

0
585

Vara începe cu THE CONCERT!

THE CONCERT va avea loc în perioada 30 mai – 1 iunie la Romexpo.

Conceptul vibrant al evenimentului va include, pe lângă concertele unora dintre cei mai apreciați și urmăriți artiști din România, și activări și jocuri pline de culoare, totul într-un spațiu transformat într-o lume fantastică.  THE CONCERT este un eveniment marca Global Records.

Ce artiști vor veni la THE CONCERT?

Fiecare artist care va urca la începutul verii pe scena de la Romexpo va susține câte un concert amplu, plin de surprize, un adevarat show de muzică, coregrafie, lumini și decoruri spectaculoase.

De la hiturile pline de pasiune semnate de Carla’s Dreams, la melodiile romantice compuse de The Motans și Irina Rimes, de la energia debordantă și dansurile și piesele pline de dinamism ale INNEI și ANTONIEI, la sensibilitatea lui Mark Stam și AMI, THE CONCERT va avea o diversitate muzicală și vizuală demnă de un montaigne-rousse artistic.

Abonamentele pentru cele trei zile de muzică și entertainment, dar și biletele pe zile sunt disponibile pe https://cutt.ly/YrNxMAD

THE CONCERT a pregătit 3 zile de poveste, cu live-uri uluitoare și piese care s-au aflat și se află pe primele locuri în topurile muzicale din România și nu numai. 

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.