VIDEO – Mașina unui jurnalist din Satu Mare a ars ca o torță. Focul a fost pus intenționat

0
428

Una dintre mașinile jurnalistului careian Ovidiu Doka ar fi fost incendiată vineri noaptea, în jurul orei 23.50. Potrivit informațiilor PresaSM, totul s-ar fi întâmplat în fața locuinței sale din municipiul Carei, situată pe strada Miron Costin.

Jurnalistul a declarat pentru PresaSM că ar fi exclusă ipoteza unui scurt-circuit în condițiile în care bateria mașinii era nefuncțională de câteva luni.  În urma incendiului, mașina a fost distrusă total.

Suspiciunea careianului a fost confirmată de către specialiștii Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Ce spun Pompierii: ”La fața locului s-au deplasat 5 subofiteri din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, însă autoturismul a ars în proporție de aproximativ 80%. De asemenea, din cauza propagării incendiului, s-au înregistrat pagube materiale și la o autoutilitară parcată în imediata vecinătate. Au ars: masca din față, izolația de sub capotă și elemente plastice din compartimentul motor. Cauza probabilă: crearea intenționată a condițiilor pentru a genera un incendiu”.

Jurnalistul careian a precizat că în funcție de raportul pompierilor își rezervă dreptul de a formula o plângere penală pentru distrugere și amenințare.

Sursa: PresaSM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.